X

Δραματική έκκληση από τη μητέρα της άτυχης Δώρας (βίντεο)

Στα εννιάμερα της κόρης της βρέθηκε στο κοιμητήριο όπου έχασε τη ζωή της η 32χρονη. Το δραματικό μήνυμά της και το αίτημα για δικαίωση.

Ant1news

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να βοηθήσει τις έρευνες της αστυνομίας για να συλληφθεί ο δολοφόνος της κόρης της, απευθύνει συντετριμμένη η μητέρα της 32χρονης Δώρας.

"Παρακαλώ πολύ σαν μάνα που είμαι να βγουν να πουν εάν είδαν κάτι" τονίζει χαρακτηριστικά η κα Ανδρέλου θέλοντας να ακουστεί η φωνή της σε κάθε σπίτι, σε κάθε άνθρωπο που μπορεί να γνωρίζει κάτι για τον δολοφόνο του παιδιού της.

Η ίδια, στα εννιάμερα της κόρης της θέλησε να βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας και μάλιστα την ώρα που η αστυνομία έδωσε ως ώρα θανάτου.

Έσκυψε στο χώμα για να αφήσει λευκά κρίνα, λευκά τριαντάφυλλα και μια εικόνα της Παναγίας για την Δώρα της. Δεν λησμόνησε δε να τονίσει ξανά και ξανά ότι θέλει δικαίωση για τη δολοφονία της κόρης της.

"Θέλω δικαίωση για τη ψυχή του παιδιού μου. Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου" δήλωσε η μητέρα.

Εν τω μεταξύ, η δικηγόρος της οικογένειας Ζέμπερη επιβεβαίωσε ότι η 32χρονη Δώρα είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Η ίδια μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.

Η Δώρα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού. Δηλαδή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.