X

Συλλήψεις υπόπτων για τη ληστεία με το σίδερο

Αναμένεται ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ σχετικά με την υπόθεση της 85χρονης που τη “σιδέρωσαν” ληστές... Τι είπε η ίδια στο "Καλημέρα Ελλάδα" για τον εφιάλτη που έζησε.

Ant1news

Στη σύλληψη υπόπτων, για την υπόθεση της 85χρονης γυναίκας στην Κυψέλη, η οποία βασανίστηκε στα χέρια των ληστών της, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επτά Γεωργιανούς, οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας και ανακρίνονται για τα βασανιστήρια σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία σιδέρωσαν με ατμοσίδερο προκειμένου να της πάρουν χρήματα.

Οι ίδιοι φαίνεται ότι εμπλέκονται και στη ληστεία στο σπίτι του προπονητή του Ατρομήτου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Αυστριακός τεχνικός Νταμίτ Κάναντι έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, στον Άλιμο, την ώρα που εκείνος και η κόρη του κοιμόντουσαν.

Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία για τη σύλληψη των επτά ανδρών.

Η κα Δέσποινα μιλώντας το πρωί στο «Καλημέρα Ελλάδα» ευχαρίστησε δημοσίως την αστυνομία για το ζήλο της και ζήτησε να μην αφήσουν ξανά ελεύθερους τους άνδρες που τη βασάνισαν.

«Φοβάμαι ακόμα αλλά θα ικανοποιηθώ αν τους κρατήσουν και δεν είναι ξανά έξω από την πόρτα μου» είπε η 85χρονη ενώ ζήτησε να υπάρξει κινητοποίηση και για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.