X

ΓΓ Ειδικών Φρουρών στον ΑΝΤ1: να καταργηθεί η φρουρά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

Ο Σ.Μαυροειδάκος στο Καλημέρα Ελλάδα για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Επιβεβαιωθήκαν οι φόβοι μας, είπε.

Ant1news

Στο Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκο, λίγες ώρες μετά την επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Επιβεβαιωθήκαμε για το ότι φοβόμαστε μην έχουμε νεκρό αστυνομικό ή πολίτη», είπε, επικαλούμενος τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει η επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης.

«Κάποιο νοσηρό μυαλό πήρε το καλάσνικοφ και βγήκε για κυνήγι στα Εξάρχεια», είπε σχολιάζοντας τη χθεσινή επίθεση με πυροβολισμούς.

«Είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα», ανέφερε για τους αστυνομικούς που φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Είμαι περίεργος να μάθω τι έγινε με τη μεγάλη έρευνα και την επιχείρηση που γίνεται πάντα», είπε ειρωνευόμενος και κάνοντας νύξη για αδράνεια.

«Ως πότε θα σώζονται ζωές;», διερωτήθηκε και σημείωσε το αίτημα των αστυνομικών να μην υπάρχει διμοιρία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. «Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης διμοιρίας στο ΠΑΣΟΚ», είπε σχετικά.

«Είναι πασιφανές ότι υπάρχει πολιτική ανοχή, σε όλες τις κυβερνήσεις», επανέλαβε αναφορικά με την εγκληματικότητα.

Ερωτηθείς για το νόμο Παρασκευόπουλου, και όσους αποφυλακίζονται, ισχυρίστηκε ότι, διαπράττουν «τις ίδιες και χειρότερες εγκληματικές πράξεις», επικαλούμενος τις μαρτυρίες των συναδέλφων του που τους συλλαμβάνουν. «Έχουμε πάει στον εισαγγελέα και έχουμε ζητήσει στοιχεία για το πόσοι έχουν εγκληματήσει», είπε, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. «Αυτά τα στοιχεία θα μας εκπλήξουν, αν δοθούν ποτέ στη δημοσιότητα», τόνισε.

«Η μικροεγκληματικότητα έχει αυξηθεί. Το βλέπουν οι συνάδελφοί μου», είπε και αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, είπε πως «έχουμε πενιχρά μέσα».  Τόνισε δε πως «δεν καταγράφονται όλα τα εγκλήματα, αφού οι πολίτες δεν πάνε να καταγγείλουν». 

.