X

Αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου και διέπραξε 10 ληστείες σε τρεις ώρες (βίντεο)

Σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά ήταν ο 26χρονος που αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάρτιο. Βίντεο με τη δράση του.

Ant1news

Σεσημασμένος ήταν ο δράστης ληστείας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Ο 26χρονος Ρομά ήταν σεσημασμένος για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά και  σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης διέπραξε σειρά ληστειών και διαρρήξεων στους Αμπελόκηπους και την Μενεμένη, στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά έκλεψε ένα αυτοκίνητο και λήστεψε μία κάβα, παίρνοντας μπουκάλια με κρασί και ουίσκι.

Στη συνέχεια διέπραξε συνολικά δέκα ληστείες. Πέντε σε καταστήματα και έκλεψε πέντε αυτοκίνητα.

Τελευταία ληστεία ήταν σε ζαχαροπλαστείο στην Μενεμένη, όπου και καταγράφηκε το βίντεο. Από εκεί άρπαξε την ταμειακή μηχανή και όσα μπουκάλια με ουίσκι μπορούσε να πάρει στα χέρια του.

Σε όλες τις ληστείες ο 26χρονος έσπασε με γρύλλο τις τζαμαριές των καταστημάτων, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτός από τους κατοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και μετά από μίνι καταδίωξη, ο δράστης συνελήφθη Δενδροπόταμου.

Όπως δήλωσε  ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Θεόδωρος Τσαϊρίδης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη , αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το ίδιο άτομο πριν λίγους μήνες για τον ίδιο λόγο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.