X

Αυτά είναι τα μέλη της “συμμορίας με το σίδερο” (φωτo)

Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας των 7 συλληφθέντων και 1 καταζητούμενου για δεκάδες επιθέσεις, με τελευταία τον «βασανισμό» της 85χρονης στην Κυψέλη.

Ant1news

Δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες οκτώ (8) αλλοδαπών, μελών της εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στην Αττική.

Απο αυτούς οι 7 έχουν συλληφθεί, αλλά ο 1 ακόμη καταζητείται απο τους αστυνομικούς

Πρόκειται για την περιβόητη «συμμορία με το σίδερο» (δείτε ΕΔΩ βίντεο-ντοκουμέντο απο την πλούσια δράση των κακοποιών)

Η σπείρα εξαρθρώθηκε λίγα 24ώρα μετά τον βασανισμό της 85χρονης Δέσποινας Σκούρτη, στην Κυψέλη, στην οποία οι κακοποιοί προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα με αναμμένο σίδερο, για να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει χρήματα.

 

 

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση "αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις κλοπών από οικίες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".