X

“Γάζωσαν” αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες στο Παγκράτι

Συναγερμός λίγο μετά τις 21:30 στο κέντρο του Παγκρατίου. Δύο άνδρες δέχθηκαν "βροχή" από σφαίρες. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 21:30 στο κέντρο του Παγκρατίου, ύστερα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες τραυματίστηκαν από σφαίρες και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο ένας από τα θύματα φέρει τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο πόδι.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος όταν τέσσερα άτομα πυροβόλησαν εναντίον των θυμάτων που βρίσκονταν μέσα σε νοικιασμένο όχημα.

Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τον συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα, ενώ οι δράστες διέφυγαν πιθανότατα πεζή προς το άλσος Παγκρατίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.

 

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν τρεις μαυροφορεμένους άνδρες και έναν ακόμα που φορούσε κόκκινο μπουφάν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ "φως" στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν με την κατάθεσή τους τα δύο θύματα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός υπήκοος.