X

Φωτο: από αυτό το αυτοκίνητο βγήκαν έντεκα άνθρωποι μετά από καταδίωξη στην Καβάλα

Δείτε την "απίστευτη" εικόνα του ΙΧ μετά την καταδίωξη που κατέληξε με πυροβολισμό του οδηγού.

Ant1news

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ο διακινητής είχε στοιβάξει δέκα μετανάστες.

Οι Πακιστανοί που βρίσκονταν μέσα στο όχημα βγήκαν από θαύμα ζωντανοί, ενώ ο ίδιος ο διακινητής δέχθηκε αστυνομικά πυρά.

Ο εντοπισμός του έγινε όταν ειδική ομάδα Συνοριοφυλάκων που επιχειρεί στην περιοχή της Εγνατίας, από τον Έβρο μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Το όχημα έγινε αντιληπτό κατά την είσοδό του στην Εγνατία Οδό, στα όρια του νομού Καβάλας και παρά το σήμα που έκαναν οι αστυνομικοί, ο οδηγός δεν σταμάτησε, παρά ανέπτυξε ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα με τα φιμέ τζάμια μέχρι την έξοδό του στην Καβάλα. Ο οδηγός ενώ βρισκόταν στο ύψος του Αγίου Σύλλα επιχείρησε να βγει από την Εγνατία και έπεσε με την ιλιγγιώδη ταχύτητά του πάνω σε δέντρο.

 

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο όρμησε στους αστυνομικούς, προσπαθώντας να αρπάξει το προτεταμένο όπλο τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μάχη, που κατέληξε στον πυροβολισμό που τον τραυμάτισε στην παλάμη και τον γλουτό.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και για την συμπλοκή, αλλά και διότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δέκα παράτυποι μετανάστες, υπήκοοι Πακιστάν.

Φωτογραφία: bloko.gr