X

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Δύσβατη και κακόφημη η περιοχή στην οποία εντοπίστηκε νεκρός. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Δολοφονία, ατύχημα ή κάτι άλλο; Το χρονικό της εξαφάνισής του.

Ant1news

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα, στις 5:00 το απόγευμα, ο 21χρονος φοιτητής, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο.

Την ίδια ημέρα εντοπίστηκε το ποδήλατό του σε δύσβατη περιοχή, στον Προφήτη Ηλία, ενώ δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του, σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο σώμα του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο. Η περιοχή, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, θεωρείται κακόφημη, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Σύμφωνα δε με το bloko.gr, η "εξαφάνιση" του φοιτητή οφείλεται τελικά σε άγρια δολοφονία. Ο άτυχος νεαρός φαίνεται ότι εκτελέστηκε με σφαίρες στο κεφαλι σχεδόν εξ επαφής. Ο άτυχος φοιτητής φέρει τραύμα από σφαίρα, ενώ οι εκδορές στο σώμα του υποδηλώνουν ότι μεταφέρθηκε εκεί μετά θάνατον, κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του είχε ερευνηθεί πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο εύρημα.

 

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού πήραν μέρος κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομικοί της Καλύμνου που είχαν ενισχυθεί με δυνάμεις από την Κω, πλωτά σκάφη, εθελοντές διασώστες και κάτοικοι του νησιού.

Αίσθηση προκαλούν την ίδια ώρα οι δηλώσεις πιστοποιημένου διασώστη που συμμετείχε στις έρευνες. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όσοι ερευνούσαν στην περιοχή είχαν περάσει πολλές φορές από το σημείο που βρέθηκε η σορός,  χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Ο άτυχος Νίκος επισκέψθηκε στην Κάλυμνο για να δει την οικογένεια του που ζει εκεί τον τελευταίο καιρό, μιας και η μητέρα του, καθηγήτρια στο επάγγελμα, διδάσκει στο νησί. Ο ίδιος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.