X

Εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα κοκαΐνης σε διαμέρισμα

Ένας Σέρβος συνελήφθη για την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Διεθνές κύκλωμα "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ..

Ant1news

Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση μεγάλης διεθνούς σπείρας ναρκωτικών φαίνεται πως ανακάλυψε η αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού άντρα, στο πολυτελές διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε η ποσότητα ρεκόρ των 135 κιλών κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στην επιχείρηση μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και αφού είχε προηγηθεί συστηματική παρακολούθηση.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής κι ακολούθησε η εισβολή στο πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή της Βάρκιζας.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο Σέρβος που συνελήφθη οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για ανάκριση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. 

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ή κάποιου είδους φύλακας.

Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του, Σάκη Κεχαγιόγλου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Σέρβος ήρθε στην Αθήνα πριν από είκοσι μέρες, από το Βελιγράδι, όπου διατηρούσε καφετέρια.