X

Νέα νεκροψία στη σορό του φοιτητή με εντολή εισαγγελέα

Το αρχικό αίτημα της οικογένειας για νέα νεκροψία είχε απορριφθεί, ωστόσο με τη νέα εξέλιξη ελπίζουν να πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος Νίκος.

Ant1news

Του Γιάννη Αρβανίτη

Εντολή για τη διενέργεια νέας νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου έδωσε ο εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου μετά από σχετικό αίτημα της οικογένειάς του, που αμφισβητεί ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για σοβαρή εξέλιξη και έκανε γνωστό ότι ορίστηκε νέος ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει έρευνα με τη συμμετοχή τριών μελών από πανεπιστήμιο για εποπτεία. Η οικογένεια πάντως έχει ζητήσει την παρουσία δικού της τεχνικού συμβούλου πιθανότατα του συνταξιούχου ιατροδικαστή Φίλιππου Κουτσάφτη.

Το αρχικό αίτημα της οικογένειας, για νέα νεκροψία – νεκροτομή, είχε απορριφθεί, ωστόσο με τη νέα εξέλιξη ελπίζουν να πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το πώς έχασε τη ζωή του ο άνθρωπός τους.

Ο 21χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Κάλυμνο στις 19 Νοεμβρίου και βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή στα όρια του οικιστικού ιστού της πόλης, 6 μέρες μετά!

Όλο αυτό το διάστημα, άπαντες στο νησί τον αναζητούσαν, ενώ τα μόνα ίχνη του που βρέθηκαν ήταν το ποδήλατο και λίγα ρούχα του.

Ο ιατροδικαστής Δωδεκανήσου απέδωσε το θάνατό του σε ατύχημα, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.