X

Αυτή είναι η σύζυγος του αστυνομικού που σκόρπισε το θάνατο στους Αγίους Αναργύρους

Η άτυχη Ελένη είχε στην αγκαλιά της, μέσα σε ένα λευκό φέρετρο, την κόρη της Μυρτώ, η οποία βρήκε επίσης το θάνατο από τα χέρια του πατέρα της.

Ant1news

Αυτή είναι η Ελένη Χερουβείμ, η 49χρονη γιατρός, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της στους Αγίους Αναργύρους.

Την άτυχη γιατρό συνόδευσαν σήμερα στην τελετυταία της κατοικία συγγενείς, φίλοι αλλά και ασθενείς της, οι οποίοι βρέθηκαν στην κηδεία για να της πουν το τελευταίο αντίο σε κλίμα οδύνης.

Η άτυχη Ελένη Χερουβείμ είχε στην αγκαλιά της, μέσα σε ένα λευκό φέρετρο, την μόλις τριών ετών κόρη της Μυρτώ, η οποία βρήκε επίσης το θάνατο από τα χέρια του πατέρα της.

Δίπλα τους, στο δικό της φέρετρο, ήταν και η γιαγιά της οικογένειας, η 70χρονη Βασιλική Χερουβείμ, το τρίτο θύμα του 46χρονου αστυνομικού, ο οποίος λίγο μετά την φριχτή πράξη του αυτοκτόνησε.

Όσο για τον δολοφόνο και αυτόχειρα, Χρήστο Ζαπαντιώτη, κηδεύεται στην ιδιαίτερή του πατρίδα, στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας.

Οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν να κρύψουν τον πόνο και την οργή τους. “Ο φονιά μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας” φώναξε κάποιος από αυτούς, ενώ κανένας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη.