X

Βρέθηκε νεκρή η 26χρονη αγνοούμενη απο την Μονεμβασιά

Τραγική κατάληξη για την νεαρή γυναίκα. Πού βρέθηκε και πώς. Τι λένε οι αστυνομικοί.

Ant1news

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 26χρονης Ηλιάνας Σταμαδιάνου από την περιοχή του Ασωπού της Λακωνίας.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί απο τις 14 Δεκεμβρίου, με το αυτοκίνητο της, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια της, η οποία μαζί με εθελοντές, πυροσβέστες και αστυνομικούς "χτένιζαν" μέχρι σήμερα το απόγευμα όλη την ευρύτερη περιοχή.

Το αυτοκίνητό της δεν είχε περάσει απο κάποιον σταθμό διοδίων της Πελοποννήσου, ενώ το τηλέφωνο της ήταν απενεργοποιημένο απο την πρώτη στιγμή που είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Δυστυχώς, η επιχείρηση εντοπισμού της Ηλιάνας είχε την χειρότερη δυνατή κατάληξη, καθώς η νεαρή γυναίκα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα στο αυτοκίνητο της, το οποίο είχε πέσει σε γκρεμό και είχε σταματήσει δέκα μέτρα κάτω απο τον δρόμο, στην περιοχή του Ασωπού.

Στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και οι πρώτες εκτιμήσεις απο τα δεδομένα στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό νεκρή η 26χρονη, οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο και οι έρευνες θα κινηθούν προς κάθε κατεύθυνση.