X

Τραγικό τροχαίο στην Κρήτη: ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια!

Θρήνος στην άσφαλτο! Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες ο τραγικός απολογισμός. Τα πέντε από τα επτά θύματα ανήκαν στην ίδια οικογένεια...

Ant1news

Τραγωδία στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης. Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15.00 στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου, έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν τρεις νεκροί και συγκεκριμένα δύο γυναίκες και ένας άντρας, ενώ υπάρχουν τρεις ακόμα ενήλικες τραυματίες και ένα κορίτσι 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr oι δυο από τους νεκρούς ήταν ζευγάρι. Πρόκειται για έναν νέο άνδρα με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία μετακόμισε στην Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της που έμενε στο νησί.

Η τρίτη νεκρή είναι η μητέρα της κοπέλας, η οποία είχε έρθει στο νησί για να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, μαζί με τον σύζυγό της και τη 14χρονη κόρη της.

Ο πατέρας της κοπέλας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η 14χρονη αδελφή της νοσηλεύεται με κατάγματα, χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία. Στο δεύτερο όχημα, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, τραυματίες είναι ο οδηγός και η συνοδηγός.

Τραγική ειρωνεία, σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα προπορεύονταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή από όπου και επέστρεφαν.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ , η Αστυνομία, η Τροχαία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτό: cretalive.gr