X

Έβαλε να κλέψουν την αδελφή της υπό την απειλή μαχαιριού

Η ληστεία εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια σε χρόνο ρεκόρ, αλλά το σοκ για την παθούσα ήταν μεγαλύτερο όταν ανακάλυψε την εμπλοκή συγγενούς της.

Ant1news

Στην άμεση εξιχνίαση μιας υπόθεσης ληστείας που έγινε το πρωί της Δευτέρας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας.

Μετά από την σχετική έρευνα συνελήφθησαν ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας και μια 39χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία και κατά περίπτωση, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο 26χρονος χθες το πρωί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο σπίτι μιας 41χρονης γυναίκας και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 4.500 περίπου ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr.

Μετά από ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε η εμπλοκή της 39χρονης, η οποία είναι η ...αδελφή (!) της 41χρονης, ενώ προέκυψαν και τα στοιχεία ταυτότητας του 26χρονου συνεργού της, με τον οποίο από κοινού ιδιοποιήθηκαν τα χρήματα.

Σε έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία της 39χρονης, το χρηματικό ποσό των 2.270 ευρώ, καθώς και 100 ευρώ στην κατοχή της, ενώ στην οικία του 26χρονου, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και 260 ευρώ στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.630 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει απο το σοκ ότι η αδελφή της βρίσκεται πίσω απο τον "εφιάλτη" που έζησε.