X

Μπερδέματα με τον νόμο για τον Στέλιο Διονυσίου

Στο Αυτόφωρο ο γνωστός τραγουδιστής. Τραυμάτισε ελαφρά με τον καθρέφτη του οχήματός του τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Ant1news

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του τραγουδιστού Στέλιου Διονυσίου, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά  τροχονόμο, αφού προηγουμένως είχε σκίσει αστυνομική κορδέλα που έχει τοποθετηθεί από την τροχαία για τη μετακίνηση του Ισραηλινού Προέδρου. 

Ο τραγουδιστής επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Δορυλαίου, όπου υπήρχε αστυνομική κορδέλα, επειδή δεν επιτρεπόταν προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο Στέλιος Διονυσίου διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς, έσκισε την κορδέλα και μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά με τον καθρέφτη του οχήματός του τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Ο τραγουδιστής προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για αντίσταση κατά της αρχής και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.