X

Επεισόδια με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου στο Κολωνάκι

Συναγερμός στην Αστυνομία. Ένταση με ομάδα Ρώσων. Πολυάριθμες προσαγωγές απο την ΕΛΑΣ.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές δυνάμεις, που ούτως ή άλλως ήταν σε αυξημένη ετοιμότητα, όταν νωρίς το απόγευμα οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου που βρίσκονται στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΚ για το Europa League, συμμετείχαν σε επεισόδια στο Κολωνάκι.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν δεκάδες οπαδοί της Ντιναμό άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους ή σύμφωνα με άλλες πληροφορίες όταν οπαδοί της ομάδας της Ουκρανίας ήρθε στα χέρια με ομάδα περίπου 20 Ρώσων που βρίσκονταν στην περιοχή πέριξ του Κολωνακίου.

Ο καυγάς, που άρχισε απο μεμονωμένους οπαδούς γενικεύθηκε.

Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν οι οπαδοί να έχουν σπάσει τις τζαμαρίες σε κεντρικό καφέ στην Τσακάλωφ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

 

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών που έσπευσαν στο σημείο, άρχισαν να καταδιώκουν τους οπαδούς, οι οποίοι έτρεξαν κυρίως προς την πλευρά του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

 

Όπως έγινε γνωστό η αστυνομία προσήγαγε 18 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στην συνέχεια τα 17 από αυτά αφέθηκαν ελεύθερα. Σύμφωνα με πληροφορίες κρατήθηκε μόνο ένα άτομο, ελληνικής υπηκοότητας, επειδή πάνω του βρέθηκε μια σιδερογροθιά και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.