X

Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία με πυροβολισμό σε βενζινάδικο

Η δραματική περιγραφή για την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του βρέθηκε αντιμέτωπος με την κάνη του όπλου του κακοποιού.

Ant1news

Απο το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πρατηρίου, καταγράφηκαν τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της εισβολής και της αποχώρησης του δράστη, της ληστείας σε βενζινάδικο, στον Σοκαρά, όπου εκτιλύχθηκαν σκηνές φάρ ουέστ, με τον κουκουλοφόρο να πυροβολεί μια φορά και την σφαίρα να περνάει «μια ανάσα» από τον έντρομο ιδιοκτήτη.

«Δώσε τα λεφτά. Θα σε σκοτώσω» φαίνεται να είπε ο δράστης στον Ιδιοκτήτη, λίγο πριν αρπάξει τα χρήματα και γίνει καπνός, φεύγοντας πεζός μέσα από χωράφια, με τον ιδιοκτήτη να τον ακολουθεί.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 8:30 το βράδυ, τη στιγμή που το πρατήριο υγρών καυσίμων έκλεινε.

Οι έρευνες από  την Αστυνομία συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Το επίμαχο πρατήριο υγρών καυσίμων μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόχαστρο δραστών. Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, με τους δράστες να συλλαμβάνονται πριν από λίγους μήνες.

Με αφορμή το περιστατικό, ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα των πελατών και εργαζομένων στα πρατήρια καυσίμων, όπως και για την περιουσία των επιχειρηματιών πρατηριούχων.

Ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Νομού Ηρακλείου ζητά και περιμένει από τις Αστυνομικές Αρχές την άμεση λήψη μέτρων για την αποτελεσματική φύλαξη και περιφρούρηση της ασφάλειας και της περιουσίας στα πρατήρια υγρών καυσίμων, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες.

Το ρεπορτάζ απο το KRHTH TV: