X

Καταζητούμενος από τις γερμανικές Αρχές συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε πάνω του.

Ant1news

Σεσημασμένος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς και από τις γερμανικές Αρχές, συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη.

Ο 35χρονος Έλληνας κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών, πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα τον Ιούλιο του 2014 και τον Ιούλιο του 2015, στη Γερμανία.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ο ίδιος δεν προέβαλλε αντίσταση. 

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μικρό..οπλοστάσιο, αφού είχε πάνω του ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, δύο γεμιστήρες πιστολιού, με 27 σφαίρες, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι σε μορφή στυλογράφου, το οποίο έφερε ειδικό κλειδί χειροπέδων ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, μία καρφίτσα (παραμάνα) με κλειδί χειροπέδων, ένα μαύρο κορδόνι και ένα tie wrap σε μορφή χειροπέδων, μία συσκευή διασύνδεσης – απόκρυψης ηλεκτρονικού ίχνους στο διαδίκτυο, τέσσερα φορητά αποθηκευτικά μέσα, 13 κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ζευγάρι γάντια.

 

Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν ένα διαβατήριο, μια ταυτότητα και ένα δίπλωμα οδήγησης, που ήταν όλα πλαστά και έφεραν φωτογραφία του συλληφθέντα και στοιχεία άλλου  ατόμου, όπως και σε πέντε πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες με στοιχεία έτερου ατόμου.

Ο συλληφθείς με τις σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος του θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς.