X

Αυτά είναι τα 8 μέλη της σπείρας που “άδειαζε” σπίτια στην Αττική (φωτο)

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών οκτώ μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν κλοπές από οικίες

Ant1news

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες οκτώ (8) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας.

Η 8μελής σπείρα διέπραττε κλοπές από σπίτια ες καθώς και ληστείες σε βάρος των ενοίκων τους και εξαρθρώθηκε την 22-2-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415, 22940-29413 του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας-Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.