X

“Εφιάλτης” για επιχειρηματία: κρατήθηκε όμηρος από τους “ληστές με τα τσεκούρια”

Εισέβαλαν στο σπίτι του και απείλησαν να τον σκοτώσουν. “Χρυσή λεία” για τους κακοποιούς, που είχαν μπει και στο σπίτι του Τριαντάφυλλου.

Ant1news

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι «ληστές με τα τσεκούρια» στα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, καθώς καθημερινά αποκαλύπτονται επιθέσεις της πολυπληθούς συμμορίας σε σπίτια, ακόμη και την ώρα που οι ένοικοι τους βρίσκονται σε αυτά.

«Οι ληστές με τα τσεκούρια» που προ ημερών «μπούκαραν» στο σπίτι του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, χτυπούν διαρκώς και σε καταστήματα (με έμφαση σε περίπτερα και φούρνους).

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συμμορία αποτελούμενη από περίπου 10 άτομα, κυρίως Ρομά και αλλοδαπούς, οι οποίοι, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, εισέβαλαν στην μονοκατοικία επιχειρηματία, από τον χώρο του φαρμάκου.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Καπανδρίτι, την ώρα που ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, φροντίζοντας τα λουλούδια.

Αίφνης, είδε να μπαίνουν έξι άγνωστοι άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες. Κρατούσαν τσεκούρια, μαχαίρια και ένα όπλο.

Αμέσως τον ρώτησαν αν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στο σπίτι. Όταν τους είπε ότι η γυναίκα του και το παιδί τους είχαν βγει βόλτα, τον πήραν «σηκωτό» στο εσωτερικό της μονοκατοικίας και τον κράτησαν όμηρο, ζητώντας του να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει χρήματα και κοσμήματα, ενώ αρκετοί από αυτούς άρχισαν να ψάχνουν στους ώρους του σπιτιού. Τελικώς, οι «ληστές με τα τσεκούρια» άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά αξίας περίπου 500.000 ευρώ.

Αφού έδεσαν και φίμωσαν τον επιχειρηματία, έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου, έσβησαν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για να μην υπάρχουν ίχνη τους, πήραν το κινητό του θύματος και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, έφυγαν παίρνοντας και το αυτοκίνητο του.

Μετά από προσπάθειες που κράτησαν αρκετή ώρα, ο επιχειρηματίας κατάφερε να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο του επιχειρηματία σε ερημική περιοχή, στον Άγιο Στέφανο.