X

Αυτός είναι ο 30χρονος που βίαζε την 8χρονη ανιψιά του στο Ηράκλειο

Από την αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου, οποίος βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανιψιά του απ’ όταν εκείνη ήταν 8 χρόνων.

Ant1news

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου, κατηγορούμενου για βιασμό κατ εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος της ανιψιάς του.

Πρόκειται για τον υπήκοο Βουλγαρίας Palazov Ilia του Zlatinov και της Zlatka, που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης η οποία ανέφερε στις αρχές ότι ο αδερφός της βίαζε την 12χρονη κόρη της τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ίδια φαίνεται να μην γνώριζε το παραμικρό ώσπου στα τέλη Φλεβάρη η κόρη της αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει στην μητέρα της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου τηλεφωνικά στον αριθμό 2810-274115, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.