X

Παδιώτης στον ΑΝΤ1: αν γινόταν σύλληψη Σαββίδη, θα είχαμε επεισόδια

«Καλώς δεν έγινε σύλληψη, καλώς έπραξαν οι αστυνομικοί» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

Ant1news

Υπέρ της απόφασης των αστυνομικών, να μην προχωρήσουν σε συλλήψεις, το βράδυ των επεισοδίων στην Τούμπα, τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δ. Παδιώτης.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Παδιώτης τόνισε ότι οι αστυνομικές Αρχές και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο γήπεδο λειτούργησαν άψογα.

«Καλώς δεν έγινε σύλληψη, καλώς έπραξαν οι αστυνομικοί» τόνισε ο κ. Παδιώτης, τονίζοντας ότι εάν είχαν μπει χειροπέδες στον Ιβάν Σαββίδη, σήμερα θα συζητούσαμε για τα επεισόδια που θα είχαν δημιουργηθεί αν εκείνη τη στιγμή. «Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα» είπε χαρακτηριστικά.

«Αντί να συζητάμε για τις παθογένειες, τους τραυματισμούς αστυνομικών κάθε σαββατοκύριακο στα γήπεδα, και αντί να ψάχνουμε λύση, συζητάμε αν φταίει η αστυνομία που δεν έκανε τη σύλληψη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η αστυνομία εκείνο το βράδυ πήρε μαρτυρίες από όλους, παίκτες και παράγοντες, και κανείς δεν ανέφερε ότι είδε όπλο.