X

Live βιασμοί ανηλίκων στο διαδίκτυο – Σύλληψη 43χρονου Έλληνα

Εντοπίστηκε μετά από πολυήμερη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης.

Ant1news

Φρίκη και σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 43χρονο Έλληνα παιδόφιλο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, διότι έβλεπε live στο διαδίκτυο βιασμούς ανηλίκων, υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας ταυτόχρονα με την αποκάλυψη για τον 63χρονο στην Θεσσαλονίκη που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικους, βιντεοσκοπώντας μάλιστα και τις πράξεις του. 

Σύμφωνα με την Espresso, στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατόρθωσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών και να τον συλλάβουν, εισβάλλοντας στο σπίτι του.

Ο 43χρονος πλήρωνε αδρά τα κυκλώματα παιδικής πορνείας που δραστηριοποιούνται σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας για να του εξασφαλίζουν βίντεο με βιασμούς ανηλίκων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας αυτός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά, με τους αστυνομικούς της Δίωξης να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να έκανε “παραγγελίες”, ώστε να παρακολουθεί ακόμα και online τους βιασμούς ανηλίκων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εμβάσματα αποστολής χρημάτων στις χώρες όπου ανθεί ο σεξοτουρισμός και η παιδοφιλία.

Η έρευνα για την αποκάλυψη της δραστηριότητας του 43χρονου άρχισε έπειτα από ένα σήμα που έστειλα οι Αρχές των ΗΠΑ στην Δίωξη Ηλεκτρονική Εγκλήματος, για ηλεκτρονικά ίχνη που εντοπίζονταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, μέσω των οποίων γινόταν διαμοιρασμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Άμεσα οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα και άρχισαν σχετικές έρευνες.