X

Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν 84χρονη στη Σαλαμίνα (βίντεο)

Η κόρη του θύματος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη φρίκη που έζησε η μητέρα της. Το χρονικό της επίθεσης και οι "βολές" κατά Τόσκα...

Ant1news

Στιγμές φρίκης στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα το βράδυ της Παρασκευής.

Οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της όχι απλά άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, αλλά ξυλοκόπησαν την άτυχη 84χρονη, η οποία παρ όλα αυτά βρήκε το κουράγιο να ανταποδώσει με τη μαγκούρα της!

Η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και διερωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος που έπιασαν τη μητέρα της από το λαιμό από τη στιγμή που βρήκαν εύκολα και τα χρήματα και τα κοσμήματα.

«Τι φοβήθηκαν από μια 84χρονη, ανήμπορη γυναίκα, που περπατάει με το μπαστούνι; Ότι θα τους κυνηγήσει;» τόνισε η κα Φρόσω. «Ο ένας της κράταγε το στόμα και ο άλλος ήταν γονατιστός και έβγαζε τα κοσμήματα από το λαιμό και τα αυτιά της» πρόσθεσε η γυναίκα.

Η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει τις προτροπές Τόσκα για τις περιπτώσεις ληστειών. «Ο κ. Τόσκας αντί να μας δίνει συμβουλές, να κοιτάξει να φτιάξει τους νόμους. Δεν είναι δυνατόν ο 17χρονος που κλέβει να μπαίνει και να βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του θύματος.