X

“Γάζωσαν” άνδρα στους Αγίους Αναργύρους

Ένοπλη επίθεση που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών "ανθρώπων της νύχτας"…

Ant1news

Βαριά τραυματισμένος με οκτώ σφαίρες εντοπίσθηκε στις 9.40 το βράδυ μέσα στο όχημά του, μάρκας Smart, 43χρονος άνδρας, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.

Πρόκειται για γνωστό «νονό» της νύχτας, ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.

Οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν εναντίον του με όπλο τύπου Tokarev και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.   

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον μετέφεραν εν ζωή στο ασθενοφόρο και, πλέον, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό... 

Ο 43χρονος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης ως «νονός» της νύχτας, ενώ στο παρελθόν φέρεται πως ανήκε στην  ομάδα μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε την Άνοιξη του 2017 έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.

Τόσο ο Γρίβας όσο και ο 43χρονος ήταν, κατά πληροφορίες, σε αντίπαλα «στρατόπεδα» με τον προσφάτως δολοφονηθέντα Βασίλη Στεφανάκο. Ως εκ τούτου, ένα από τα σενάρια που αναμένεται να εξεταστεί είναι η επίθεση στους Αγίους Αναργύρους να αποτελεί πράξη αντεκδίκησης για το φόνο με καταιγισμό πυρών του Στεφανάκου, τον Ιανουάριο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.