X

Αθλητικός παράγοντας συνελήφθη για δεκάδες χιλιάδες προϊόντα “μαϊμού” (εικόνες)

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον γιό, αλλά και στον αδελφό του. Τι υποστηρίζει ο ίδιος.

Ant1news

Σε τουλάχιστον 30.000 εκτιμώνται μέχρι τώρα τα προϊόντα μαϊμού, που αποκαλύφθηκαν μετά από έφοδο της Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σε επιχειρήσεις ιδιοκτησίας γνωστού αθλητικού παράγοντα του Ηρακλείου, μετά από μήνυση γνωστής εταιρείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, μέχρι στιγμής 10 εταιρείες έχουν υποβάλλει έγκληση σε βάρος του επιχειρηματία. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για την υπόθεση έφτασε στην Κρήτη και 5μελές κλιμάκιο του ΣΔΟΕ από την Αθήνα, που πραγματοποίησε την επιχείρηση με το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος. 

Ο ίδιος, ο γιος και ο αδερφός του, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου. Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για απάτη κατά συναυτουργία, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία μετά χρήσεως και κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού. 

 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν λαθρεμπορία και άλλα φορολογικά ζητήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά του επιχειρηματία-ποδοσφαιρικού παράγοντα υποστηρίζεται ότι η υπόθεση δεν είναι όπως παρουσιάζεται κι ό,τι για πολλά είδη υπάρχουν παραστατικά.