X

Ανατίναξαν το ΑΤΜ στο νοσοκομείο της Θήβας (φωτο)

Οι ληστές των ΑΤΜ χτύπησαν και στην Θήβα. Τρόμος για νοσηλευόμενους, γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου. «Χτύπημα» και σε φορτηγατζήδες στην εθνική οδό.

Ant1news

Άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ στο νοσοκομείο της Θήβας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Λίγο μετά τις 5:30 το πρωί, οκτώ άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες "full face" μπούκαραν με δύο ΙΧ στο Νοσοκομείο της Θήβας και με γρήγορες κινήσεις και τη γνωστή μέθοδο με το αέριο, ανατίναξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται εντός του Νοσηλευτικού ιδρύματος.

Παρά το γεγονός ότι η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή σηκώνοντας στο πόδι το Νοσοκομείο, οι δράστες έφυγαν άπραγοι, καθώς δεν άνοιξαν τα επίμαχα σημεία με τις κασετίνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-sterea.gr, έντρομοι νοσηλευόμενοι, γιατροί και προσωπικό του νοσοκομείου άκουσαν κρότο και συνειδητοποίησαν ότι ανατινάχτηκε το ΑΤΜ.

 

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι ληστές δεν λογάριασαν ούτε την αστυνομική φρουρά που υπάρχει σε όροφο του νοσοκομείου καθώς φυλάσσουν έγκλειστους από τις φυλακές Ελαιώνα.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το χρηματικό ποσό που άρπαξαν οι ληστές από το ΑΤΜ.

 

Θύματα ληστείας οδηγοί φορτηγών!

Ωστόσο, οι Αστυνομικοί εξετάζουν αν οι ίδιοι δράστες περίπου μία ώρα αργότερα λήστεψαν με απειλή όπλων δύο οδηγούς φορτηγών στο επαρχιακή οδό Οινόης - Αγίου Θωμά, που είχαν σταθμεύσει σε πλάτωμα στο σημείο για διανυκτέρευση. 

Οι άγνωστοι δράστες, με την απειλή μάλιστα δύο πιστολιών, βρήκαν την ευκαιρία να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οδηγών, όπως γράφει το lamiareport.gr, τους αφαίρεσαν χωρίς να χρησιμοποιήσουν βία, διάφορα έγγραφα, τα κινητά τους τηλέφωνα, ένα κόσμημα, καθώς και χρηματικό ποσό περίπου 300 ευρώ.

Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες διέφυγαν χρησιμοποιώντας δύο ΙΧ.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διενεργούνται έρευνες από την Ασφάλεια Θηβών.