X

Απατεώνας προσπάθησε να εξαπατήσει με τη γνωστή τηλεφωνική μέθοδο, αστυνομικό!

Ο δράστης και η συνεργός του είχαν βάλει στο «χέρι» πολλούς ανυποψίαστους πολίτες, αλλά η καριέρα…. τους σταμάτησε πάνω σε αστυνομικό. Ποια μέθοδο χρησιμοποιούσαν.

Ant1news

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinionews.gr, συνελήφθη, χθες, Πέμπτη 26 Απριλίου το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ένας 42χρονος Αγρινιώτης , ο οποίος  τηλεφωνούσε σε πολίτες και τους ζητούσε οικονομική βοήθεια για δήθεν πρόβλημα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος, για κακή του τύχη, τηλεφώνησε σε προσωπικό τηλέφωνο αστυνομικού και αποπειράθηκε με την ίδια μεθοδολογία να του αφαιρέσει χρήματα. Ωστόσο ο αστυνομικός αφού έκλεισε ραντεβού μαζί του, ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα την σύλληψη του 42χρονου.

Μαζί του στην υπόθεση είναι και μία 32χρονη, όπου ήταν εκείνη που ανέφερε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Για την ώρα, αναζητείτε από τις Αρχές ενώ στον δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάκριση του δράστη προέκυψε ότι, την τελευταία εβδομάδα είχαν εξαπατήσει πολλούς πολίτες της περιοχής και όχι μόνο.