X

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τους “πρωταγωνιστές” του φονικού τροχαίου στην Εθνική

Τα «χτυπήματα» της μοίρας πολλά τόσο για τον οδηγό της νταλίκας, όσο και για τον άτυχο πατέρα που μετέφερε την κόρη του στη δουλειά της...

Ant1news

Τραγικό παιχνίδι στους “πρωταγωνιστές” του φονικού τροχαίου στην Εθνική Οδό έπαιξε η μοίρα.

Ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπησε τον θάνατο τα ξημερώματα στο Κηφισό. είχε χάσει σε τροχαίο τον αδελφό του πριν από χρόνια, ενώ το 2007, αναβάτης σε μια μηχανή, σκοτώθηκε στην άσφαλτο και ο 23χρονος γιός του ελάχιστα μέτρα μακριά από το σπίτι τους στην Αρεόπολη.

Τα «χτυπήματα» της μοίρας πολλά και για τον άνδρα που σκοτώθηκε στο ίδιο τροχαίο, πηγαίνοντας την κόρη του στη δουλειά της, στη διαδρομή ρουτίνας Περιστέρι-Μοσχάτο που έκανε καθημερινά.

Πριν από περίπου 10 χρόνια, σε ένα τραγικό τροχαίο στην Αθήνα, είχε βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, όμως είχε χάσει το μεγαλύτερο από τα τρία του παιδιά, την 16χρονη τότε κόρη του, η οποία ήταν συνοδηγός του στο αυτοκίνητο.

Δέκα χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται με τρόπο τραγικό… Ο ίδιος ο οδηγός σκοτώθηκε, ενώ η 32χρονη κόρη του παλεύει για τη ζωή της στην εντατική.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 60χρονου θύματος, που έχασε ήδη ένα παιδί στην άσφαλτο, ενώ το δεύτερο χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.