X

Συνελήφθη ο δολοφόνος της γυναίκας στο Σχιστό

Για ποιά απίθανη αιτία είπε ότι σκότωσε την άτυχη 41χρονη. Είχε πετάξει την σορό της δίπλα απο τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, στο Σχιστό.

Ant1news

Συνελήφθη, γύρω στις 18:00 ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο Σχιστό.

Το πτώμα της γυναίκας, ηλικίας 41 ετών, βρέθηκε σε χώρο ακριβώς απέναντι από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, πίσω από ένα τροχόσπιτο.

Αμέσως κλήθηκε επί τόπου ιατροδικαστής, ενώ οι αστυνομικοί άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το τροχόσπιτο χρησιμοποιεί ως κατοικία ο συλλφθείς και καθ΄ ομολογίαν του δολοφόνος, μέχρι πρότινος άστεγος, ο οποίος έχει προσληφθεί με 8μηνη σύμβαση κι απασχολείται στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η σορός της γυναίκας, η οποία αναφέρεται ως άστεγη,  φέρει χτυπήματα και μώλωπες, όχι όμως κάποιου είδους τραύμα από όπλο ή μαχαίρι.

Δράστης και θύμα φέρονται να διατηρούσαν ερωτική σχέση. Όπως είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ο δράστης, είχε φωνάξει στο τροχόσπιτο την 41χρονη το Σάββατο και έκαναν σεξ, με αποτέλεσμα να λερωθούν τα σεντόνια! Αυτός ο λόγος, τα σεντόνια που λερώθηκαν, ήταν που, όπως είπε στην ομολογία του, του "γύρισε το μυαλό", με αποτέλεσμα να την χτυπήσει μέχρι θανάτου.

Αμέσως μετά, όπως είπε, μετέφερε το σώμα της σε χώρο πίσω απο το τροχόσπιτο του και κάλυψε την σορό της με κλαδιά, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί!