X

Αστυνομικοί “τσάκωσαν” διαρρήκτη… “αναρριχητή”

Με... επιδεξιότητα ο διαρρήκτης κατάφερνε να ανεβοκατεβαίνει στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας. Πως τον έπιασαν οι αστυνομικοί.

Ant1news

Σαν τη «μαϊμού» πήγαινε από τον 4ο στον 6ο όροφο, εκμεταλλευόμενος τέντες και υδρορροές ένας διαρρήκτης, υπήκοος Αφγανιστάν, που κατάφεραν να συλλάβουν πλήρωμα της Άμεσης Δράσης με μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΖΗΤΑ.

Το σήμα από το κέντρο έκανε λόγο για άτομα στην πολυκατοικία της οδού Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το bloko.gr. Πολύ γρήγορα έφθασαν στο σημείο περιπολικό και μοτοσικλέτες και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.
Εκείνος με επιδεξιότητα κατάφερνε για αρκετή ώρα να ανεβοκατεβαίνει στα μπαλκόνια του 4ου, του 5ου και του 6ου ορόφου και να αποφεύγει τους αστυνομικούς.

Στο διαμέρισμα τού 5ου ένοικος ήταν taμία γυναίκα με κινητικά προβλήματα. Ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης επέλεξε -για την ασφάλειά της σε περίπτωση συμπλοκής- να την κλειδώσει στο μπάνιο και έστησε το.. καρτέρι του στο μπαλκόνι.

Ο κακοποιός, βλέποντας στον 4ο το συνοδό του πληρώματος και έναν ΖΗΤΑ, σκαρφάλωσε και πάλι προς τα επάνω, αλλά ο ένστολος τον περίμενε και τον ακινητοποίησε.

Ο διαρρήκτης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας, προκειμένου να γίνει έρευνα και να διαπιστωθεί πίσω από πόσες αξιόποινες πράξεις κρύβεται.