X

Αυτός είναι ο 81χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονης (φωτο)

Τα στοιχεία του δίνονται στην δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ant1news

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 81χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού και ο οποίος συνελήφθη μετά από σχετικό ένταλμα στις 19 Μαΐου.

Τα στοιχεία του δίνονται στην δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον ΒΟΪΤΣΙΔΗ Χαράλαμπο του Ναούμ και της Μάλαμας , γεν.1937 στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 18-06-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

 

Το άτυχο κορίτσι υπέκυπτε για ένα χρόνο στις ορέξεις του ηλικιωμένου έναντι 2 έως 10 ευρώ που της έδινε ο ίδιος, εκμεταλλευόμενος την οικονομική εξαθλίωση στην οποία βρισκόταν η ίδια και η οικογένειά της.

Οι συναντήσεις του ηλικιωμένου με την ανήλικη γίνονταν σε γραφείο που διατηρούσε ο ίδιος στη περιοχή της Ανάληψης της Θεσσαλονίκης.

Την υπόθεση ανακάλυψαν αστυνομικοί του τμήματος Προστασίας Ανηλίκου Ασφαλείας τη Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελίες που έγιναν στην υπηρεσία.