X

Αυτή είναι η 45χρονη που κατέσφαξε ο άνδρας της στα Τρίκαλα

Η άτυχη Βάια, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ύστερα από αμέτρητες μαχαιριές που δέχθηκε από τον σύζυγό της...

Ant1news

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σχηματίστηκε σε βάρος του 52χρονου, που συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, μετά τη δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε με μαχαίρι κατά της συζύγου του.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Πρόκειται για την 45χρονη Βάια, νοσηλεύτρια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας και μητέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε μια έντονη λεκτική διαμάχη, ενώ σήμερα θα εκδικαζόνταν υπόθεσή τους στο δικαστήριο. Οι σχέσεις τους, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν τεταμένες, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν οι καυγάδες τους να καταλήξουν σε ένα τόσο φρικτό έγκλημα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 3χρονου γιου τους.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του 52χρονου, ο οποίος πριν φύγει από τον τόπο του εγκλήματος ενημέρωσε τηλεφωνικά την αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

Δείτε βίντεο που εμφανίζεται η δολοφονηθείσα 45χρονη: