X

Αυτοί είναι οι διαρρήκτες που είχαν ρημάξει δεκάδες σπίτια στη Γλυφάδα

Μεταξύ των σπιτιών που είχαν διαρρήξει ήταν και εκείνο της αντιδημάρχου, Σάσας Πατεράκη. Εξιχνιάστηκαν 23 κλοπές.

Ant1news

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες τριών Ρομά, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Συνολικά 23 κλοπές από σπίτια και διαμερίσματα της Γλυφάδας εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από τη σύλληψη των τριών κακοποιών, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών.

Πρόκειται για τους ίδιους δράστες που είχαν διαρρήξει πρόσφατα και το σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας Σάσας Πατεράκη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

 

 

 

Οι δράστες εντοπίστηκαν το πρωί της 10 ης Απριλίου από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, την στιγμή που είχαν διαρρήξει μπαλκονόπορτα διαμερίσματος στη Γλυφάδα και αφαιρούσαν αντικείμενα.

Οι δράστες, αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, οι δύο σε αποθήκη παρακείμενης οικίας και ο τρίτος σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Και οι τρεις αντιστάθηκαν σθεναρά κατά την σύλληψη τους, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν χρήματα και διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια καθώς και κινητά τηλέφωνα, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτρια του παραπάνω διαμερίσματος και της αποδόθηκαν.