X

Θρίλερ με το θάνατο 46χρονης στην Λαμία

Οι αρχικοί ισχυρισμοί του άνδρα που την μετέφερε νεκρή στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και η ...ανατροπή στην κατάθεση του στην Αστυνομία.

Ant1news

Θρίλερ εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Πλατεία Λαού, στην Λαμία.

Αρχικώς, όπως ανέφερε το lamiareport.gr, σύμφωνα με την περιγραφή διερχόμενου οδηγού που είχε σταματήσει στο σημείο για να αγοράσει κάτι πρόχειρο για φαγητό, μία γυναίκα ξαφνικά άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και τον παρακάλεσε να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά! Ο άνδρας την πήρε στο αυτοκινητο και πήγε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου, στο δρόμο όμως – πάντα σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού – έχασε τις αισθήσεις της, όπως είπε στους γιατρούς. Όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε καταλήξει.

Ωστόσο, οι αρχικές πληροφορίες για την σχέση του άνδρα με την γυναίκα ...ανατρέπονται απο την κατάθεση του 48χρονου στους αστυνομικούς, καθώς όπως είπε, σύμφωνα με το lamiareport.gr, δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου του, κι αυτό διότι η γυναίκα ήταν γνωστή του και μάλιστα, είχαν γνωρισθεί λίγες ώρες νωρίτερα και πήγαν σε γνωστό μπαρ της περιοχής για ποτό.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, μετά από το ποτό πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην Πλατεία Λαού, όπου η γυναίκα άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της. Λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας του ανακοίνωσαν ότι η 46χρονη γυναίκα είναι νεκρή και σοκαρίστηκε.

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως και ο 48χρονος, ο οποίος είναι από τις Ράχες.

Όλα δείχνουν ότι η 46χρονη "έφυγε" από παθολογικά αίτια, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της.