X

Ένας νεκρός σε τροχαίο στην Μαλακάσα

Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο. Άλλοι τρεις νεκροί σε Θεσσαλονίκη και Πιερία.

Ant1news

(φωτο αρχείου)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό στο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 38 χλμ της  Ε.Ο. Αθηνών –Λαμίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο εμπλέκονται δύο οχήματα, ένα φορτηγάκι και ένα ΙΧ, ενώ στο σημείο επιχείρησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν περισσότεροι τραυματίες. 

Στο σημείο προκλήθηκε για αρκετές ώρες μποτιλιάρισμα, αφού είχε κλείσει η αριστερή και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Ανδρόγυνο σκοτώθηκε σε τροχαίο 

Εν τω μεταξύ, άλλα τρία άτομα έχασαν την ζωή τους σε δυο τροχαία δυστυχήματα την Δευτέρα σε Θεσσαλονίκη και Πιερία

Συγκεκριμένα, ανδρόγυνο σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πιερίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο ύψος του κόμβου Μακρύγιαλου (ρεύμα προς Αθήνα), όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στα μεταλλικά στηθαία, όπου ακινητοποιήθηκε.

Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρή η 43χρονη σύζυγος του οδηγού, που φαίνεται ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο 49χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου, όμως, κατέληξε λίγο αργότερα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ερευνά το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων.

Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χτες το απόγευμα και στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος  παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 86χρονο πεζό. Στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε σε Νοσοκομείο, όπου σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από την Τροχαία.