X

Αιματηρές συμπλοκές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Με καδρόνια, ρόπαλα και σπασμένα μπουκάλια συνεπλάκησαν ομάδες ατόμων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο νοσοκομείο ένα άτομο.

Ant1news

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Όπως έγινε γνωστό, δύο πολυάριθμες ομάδες, πιθανόν Πακιστανών, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, στην περιοχή  της αγοράς "Καπάνι", δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφεραν καδρόνια, ρόπαλα, σπασμένα μπουκάλια, κ.ά.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε δύο προαγωγές υπόπτων.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ενώ στην περιοχή υπήρχε έντονη κινητικότητα μόνο δυο γυναίκες έσπευσαν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα και πολλοί ήταν εκείνοι που παρέμειναν απλοί θεατές.

Από τις Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων που δραστηριοποιούνται στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ερίζουν για τα σημεία πώλησης στην περιοχή γύρω από την πλατεία Αριστοτέλους. 

Εν τω μεταξύ, λίγο αργότερα σημειώθηκε και νέο επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στην οδό Μοναστηρίου 39 μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο. Στο επεισόδιο συμμετείχαν άτομα οπλισμένα με μαχαίρι και ρόπαλο ενώ μόλις είδαν τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Ένα άτομο τραυματίστηκε φέροντας μώλωπες στο μάτι.