X

Η στιγμή της δολοφονίας στο Παλαιό Φάληρο (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι εικόνες με τους εκτελεστές να σκοτώνουν εν ψυχρώ τον Γιώργο Καραγιάννη. Εντρομοι περίοικοι προσπαθούν να "καλυφθούν".

Ant1news

Την μαφιόζικη δολοφονία του 45χρονου "νονού της νύχτας" Γιώργου Καραγιάννη, στο Παλαιό Φάληρο, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας απο παρακείμενο κατάστημα.

Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο εκτελεστές που "γαζώνουν" τον 45χρονο και εγκαταλείπουν το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού!

Στο βίντεο απο κάμερα ασφαλείας καταστήματος καταγράφεται και ο πανικός που καταλαμβάνει όσους βρίσκονταν στην περιοχή της επίθεσης, με τους θαμώνες του καταστήματος να προσπαθούν να καλυφθούν απο τις σφαίρες που έπεφταν "βροχή".

Σε άλλο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον επονομαζόμενο «Νταίζη» ή «Καράφλα», διακρίνεται αιμόφυρτο το θύμα να ζητά βοήθεια απο τους διερχόμενους, οι οποίοι περίμεναν το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Σε άλλο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον επονομαζόμενο «Νταίζη» ή «Καράφλα», διακρίνεται αιμόφυρτο το θύμα να ζητά βοήθεια απο τους διερχόμενους, οι οποίοι περίμεναν το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Ο 45 ετών άνδρας έβγαινε από φιλικό σπίτι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, όταν περίπου στις 9:30 ένα όχημα και μία μοτοσικλέτα, με τέσσερις επιβαίνοντες, τον πλησίασαν και άνοιξαν πυρ.

Οι δράστες πυροβόλησαν τον άνδρα αλλά και γάζωσαν με τις σφαίρες του καλάσνικοφ το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του, με σκοπό την έκρηξη, που όμως δεν έγινε.

 

 

Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 100 κάλυκες.

Ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου λίγο αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε, ενώ οι δράστες αναζητούνται.