X

Συνελήφθη σε πάρκο με τρεις σάκους χασίς (φωτο)

Που τον εντόπισαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και πως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Ant1news

Συνελήφθη το μεσημέρι τις περασμένης Δευτέρας στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) ένας 69χρονος Έλληνας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον 69χρονο σε πάρκο στην περιοχή της Κυψέλης, να έχει στην κατοχή του τρείς ταξιδιωτικούς σάκους, τους οποίους πέταξε στο έδαφος και προσπάθησε να διαφύγει, μόλις είδε τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Μέσα στους ταξιδιωτικούς σάκους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δεκαοκτώ συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους -18- κιλών και -380- γραμμαρίων. Κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των -280- ευρώ. 

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης,  στην οικία του κατηγορούμενου στην Μυτιλήνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -26- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.