X

Κρατούσαν όμηρο 34χρονη σε ημιυπόγειο στα Εξάρχεια

Εφιάλτης για μια 34χρονη που την κρατούσαν όμηρο για τρεις ημέρες. Οι φωνές της κινητοποίησαν τους περαστικούς. Η επιχείρηση της αστυνομίας.

Ant1news

Στιγμές τρόμου στα χέρια πέντε απαγωγέων που την κρατούσαν κλειδωμένη σε ημιυπόγειο στην περιοχή των Εξαρχείων βίωσε μια γυναίκα ηλικίας 34 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου διαπιστώθηκε ότι μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμα υπήρχε κλειδωμένη η 34χρονη, η οποία καλούσε σε βοήθεια.

Άμεσα οργανώθηκε  επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τ.Α. Εξαρχείων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας επετεύχθη η απελευθέρωση της 34χρονης γυναίκας και η σύλληψη των πέντε αλλοδαπών, δραστών της αρπαγής.

'Όπως διαπιστώθηκε, η 34χρονη κρατείτο στο διαμέρισμα, παρά τη θέλησή της, από την 4 Ιουλίου, ενώ εντός του διαμερίσματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 26 γραμμαρίων.

Οι πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.