X

Οδύνη για την Κάλλια: αν φορούσε ζώνη ασφαλείας, ίσως ήταν ζωντανή! (εικόνες)

Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο προκαλεί θλίψη, κι αναδεικνύει με τον πιο επώδυνο τρόπο την ανάγκη της λήψης μέτρων οδικής ασφάλειας.

Ant1news

Βαθύτατα αισθήματα θλίψης και οδύνης έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου σε τροχαίο δυστύχημα της νεαρής ιδιωτικής υπαλλήλου, Κάλλιας Νύκταρη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι του Σαββάτου, στη διακλάδωση Γαζίου – Ηρακλείου, όπως γράφει το cretapost.gr.

Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ήταν μοναχοκόρη και είχε σπουδάσει στο δημόσιο ΙΕΚ Δημοσιογραφίας στο Ηράκλειο.

Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που διερευνώνται από τις αρχές φαίνεται να καταδεικνύουν πως η αδικοχαμένη κοπέλα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ίσως αυτή να ήταν και η αίτια που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο πρόωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  είχε πάρει πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης και είχε αγοράσει δικό της αυτοκίνητο.

 

 

Βαθιά είναι η οδύνη και στην εταιρεία όπου εργαζόταν η Κάλλια Νύκταρη. Η κοπέλα ήταν υπεύθυνη ενός από τα καταστήματα γνωστής εταιρείας ειδών αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Οι ιδιοκτήτες με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετούν το χαμογελαστό κορίτσι, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά της, γράφοντας «Ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ" θα μας ταλανίζει πάντα!!!!!! Γιατί το κάνες αυτο στους γονείς σου, γιατί στα αδέρφια σου, γιατί στους φίλους σου, γιατί σε όλους εμάς τους συνεργάτες σου.................ΓΙΑΤΙ βιάστηκες;;;;;;;;;Γιατι;;; γιατι;; γιατι;;; Το ήθος σου, η αξιοπρέπεια σου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, είναι και θα είναι παράδειγμα για όλους εμάς που είχαμε τη τύχη, να σε γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να είμαστε φίλοι σου........  Με αυτό το χαμόγελο και αυτή τη ζωντάνια σου θα σε θυμόμαστε πάντα!!!!!».