X

Πρωτοφανές: 36χρονος καταγγέλλει την πρώην του για ξυλοδαρμό

Μία διαφορετική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στο Ηράκλειο. Πώς και γιατί ένας νεαρός είχε μετατραπεί σε... σάκο του μποξ...

Ant1news

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης όταν δέχθηκαν την καταγγελία ενός 36χρονου άνδρα, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχεται συνεχή ξυλοδαρμό από την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος δήλωσε ότι μετά το διαζύγιο, η πρώην σύζυγός του, τόσο σε κλειστό χώρο όσο και δημόσια, τον γρονθοκοπούσε με κάθε ευκαιρία, όπως και ο αδερφός της.

Ο 36χρονος εικάζει πως η αιτία των επιθέσεων είναι πως εκείνος έχει φτιάξει την ζωή του μετά το διαζύγιο, ωστόσο αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν ήταν τυπικός στη διατροφή του παιδιού του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο αδέρφια, ρουμάνικης καταγωγής, ενώ και η πρώην σύζυγός του 36χρονου κατάθεση μήνυση εναντίον του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνος.

Η πρώην σύζυγος αρνείται ότι του έχει επιτεθεί λέγοντας πως εκείνη έχει πέσει θύμα βίας από τον 36χρονο. Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.