X

Άνω των 300.000 ευρώ η λεία των ληστών κοσμηματοπωλείου (βίντεο)

Ένοπλοι εισέβαλαν μέρα-μεσημέρι σε κοσμηματοπωλείο και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, τους ανάγκασαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Ant1news

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο “Πανταζής”, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αβάντων, στο κέντρο της Χαλκίδας.

Δύο ένοπλοι, οι οποίοι φορούσαν κράνη, εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού άρπαξαν κάποια χρυσαφικά από την βιτρίνα, ακινητοποίησαν στη συνέχεια τους υπαλλήλους και τους ανάγκασαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρυσαφικά (σταυρούς, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κ.α.) συνολικής αξίας 300-400 χιλιάδων, όπως εξήγησε στο EviaZoom.gr, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, Φίλιππος Πανταζής, τονίζοντας πως είναι η έκτη φορά που τον ληστεύουν τα τελευταία χρόνια.

Μία υπάλληλος κατάφερε εκείνη την ώρα να βγει από την επιχείρηση και να πάει στο απέναντι κατάστημα, ζητώντας να καλέσουν την Αστυνομία, όπως και έγινε.

 

Ακολούθως οι δύο κρανοφόροι τράπηκαν σε φυγή με την μηχανή που ήταν σταθμευμένη έξω από το κοσμηματοπωλείο, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και εμπόρων της περιοχής.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια των ερευνών η Αστυνομία εντόπισε κάτω από την μεγάλη γέφυρα της Χαλκίδας ένα όπλο και μία κασετίνα χρυσαφικών, που πιθανολογείται ότι έπεσαν από τους ληστές κατά την διάρκεια της διαφυγής τους με την μηχανή.

 

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.