X

Μαφιόζικη δολοφονία στο Νέο Ψυχικό

Οι άγνωστοι δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου σε άνδρα την ώρα που έβγαινε από γκαράζ πολυκατοικίας.

Ant1news

 Νεκρός είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο Νέο Ψυχικό.

Ο δράστης είχεν στήσει καρτέρι στον 57χρονο φαρμακοποιό, στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στις 09:35 του Σαββάτου.

Μόλις είδε το αυτοκίνητο του να βγαίνει από το γκαράζ πολυώροφης πολυκατοικίας, πήγεν κοντά του και τον πυροβόλησε αρκετές φορές, τραυματίζοντας τον τόσο σοβαρά, που λίγη ώρα αργότερα το θύμα της επίθεσης εξέπνευσε.

Μετά την πρώτη βολή, το θύμα βγήκε απο το όχημα και σωριάστηκε στο έδαφος και τότε ο δράστης του έριξε κι άλλες φορές, τουλάχιστον ακόμη 2 φορές.

Στο σημείο οι αστυνομικοί δεν έχουν βρεθεί κάλυκες, οδηγώντας τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήσε περίστροφο ο δράστης, τον οποίο αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ως άντρα ηλικίας περίπου 50 χρόνων, που φορούσε μαύρη βερμούδα και μετά τους πυροβολισμούς έφυγε τρέχοντας προς το επόμενο στενό, όπου τον περίμενε συνεργός του με ένα λευκό αυτοκίνητο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του, ιατρός, που βρισκόταν στο σπίτι τους, δεν αντελήφθη το περιστατικό, παρά μόνο όταν ειδοποιήθηκε απο γείτονες για την επίθεση, ενώ όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο σύζυγος της δεν είχε δεχθεί απειλές ούτε είχε διαφορές με κάποιον.

Οι πρώτες πληροφορίες, λόγω του επιθέτου του θύματος, ανέφεραν ότι ίσως η υπόθεση σχετίζεται με την υπόθεση της Energa, που ήρθε πάλι στο προσκήνιο λόγω της πρόωρης αποφυλάκισης, με βάση πλαστά έγγραφα, του Αριστείδη Φλώρου, ωστόσο δεν προκύπτει σχέση της επίθεσης κατά του φαρμακοποιού με την υπόθεση Energa.