X

Σοκ στο Ζεφύρι: Βίασαν γυναίκα και την εγκατέλειψαν σε κωματώδη κατάσταση

Εφιάλτης για τη νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ant1news

Σοκ προκαλεί η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας, η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Το περιστατικό βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 20-30 ετών περίπου, η οποία έπεσε θύμα βιασμού πριν δύο ημέρες, από άγνωστους δράστες που στην συνέχεια την πέταξαν στο δρόμο μισοπεθαμένη.

Η γυναίκα βρέθηκε «πεταμένη» στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, ενώ δεν είχε στην κατοχή της τίποτα που να φανερώνει τα στοιχεία της. Περαστικοί εντόπισαν την γυναίκα και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αρχικά μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα  και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο στα αποτυπώματά της, ωστόσο δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της.  Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA που εντόπισαν στα νύχια της, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία για την ταυτότητα του ή των βιαστών της, ενώ αναζητά υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα αλλού βιάστηκε και οι δράστες την «πέταξαν» στον δρόμο όπου βρέθηκε.

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή η γυναίκα φέρει ίχνη βιασμού, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.