X

Επίθεση σε νεαρό στο Πέραμα

Λεκτική διαμάχη με τους δράστες, προηγήθηκε της επίθεσης ομάδας ατόμων σε 28χρονο που πήγαινε στη συναυλία για τον Παύλο Φύσσα.

Ant1news

Δύο άτομα πλησίασαν έναν νεαρό από τη Σαλαμίνα, που περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Πέραμα, για να πάει στη συναυλία – αφιέρωμα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18:30, όταν οι δράστες της επίθεσης πλησίασαν τον 28χρονο, με τον οποίο στην αρχή υπήρχε έντονη λεκτική διαμάχη.

Στη συνέχεια του επιτέθηκαν, τραυματίζοντάς τον στο σώμα και κυρίως στο πρόσωπο, ελαφρά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό ερευνά η Ασφάλεια.

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή η επίθεση δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της νεοναζιστικής βίας

«Η επίθεση φασιστών σήμερα το απόγευμα στο Πέραμα εναντίον μέλους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της νεοναζιστικής βίας. Είναι  βαθύτατα γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ αν νομίζουν ότι θα εκφοβίσουν και θα τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία. 5 χρόνια μετά τη δολοφονία Φύσσα, το αντιφασιστικό κίνημα και οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να ενδυναμώνουν τους αγώνες για την εξάλειψη του νεοναζισμού. Οι αστυνομικές αρχές πρέπει να εντοπίσουν τους δράστες και αυτοί να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την επίθεση.