X

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή του

Ο νεαρός επίδοξος ληστής έχασε την ζωή του. Γιατί οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο υποψήφιο θύμα του.

Ant1news

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο την Παρασκευή προσπάθησε να ληστέψει ένας νεαρός άνδρας, που όμως τελικώς έχασε την ζωή του.

Σε ερασιτεχνικό βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ακόμη ένα άτομο εμφανίζονται να γρονθοκοπούν τον δράστη, την ώρα που αυτός είναι πεσμένος στο έδαφος και αιμόφυρτος, καθώς είχε κοπεί απο την τζαμαρία, την οποία έσπασε για να ξεφύγει, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο κατάστημα.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα της επκίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον επίδοξο ληστή.

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στις 10:30. Μέχρι τότε ο κοσμηματοπώλης θα παραμείνει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στην Κυψέλη

Ο δράστης κατέληξε στα τραύματα του ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.