X

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου στην Μαλακάσα

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται απο την Αστυνομία ο δράστης. Που κατέληξε η έρευνα των αστυνομικών.

Ant1news

(φωτο αρχείου)

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 31χρονου, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, το Σάββατο, μέσα στο hot spot, στην Μαλακάσα.

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ και σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Για την συμμετοχή του στην δολοφονία του 31χρονου, ταυτοποιήθηκε ένας 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται απο τους αστυνομικούς.

Το κακό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα στην Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων, όταν  συνεπλάκησαν μεταξύ τους ομάδες αλλοδαπών, χρησιμοποιώντας ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αλλοδαπού και τον τραυματισμό άλλων 9 προσφύγων, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν, στην ΓΑΔΑ, 106 αλλοδαποί. Για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή, συνελήφθησαν 11 εξ αυτών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.