X

Τραυματισμός άνδρα με μπαλτά μετά από καυγά!

Αναζητείται απο την Αστυνομία ο δράστης. Παρ΄ ολίγον τραγωδία σε κεντρικό ξενοδοχείο, μετά από τον διαπληκτισμό δύο ανδρών.

Ant1news

Άγριο επεισόδιο μεταξύ δυο ανδρών διαδραματίστηκε γύρω στις 16:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ένας άνδρας τραυματίστηκε με μπαλτά (!) στο χέρι και στο κεφάλι, μετά από έντονη λογομαχία που είχε με άλλο άνδρα.

Το θύμα διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ ο χώρος του συμβάντος αποκλείστηκε απο την Αστυνομία.

Η Αστυνομία που γνωρίζει τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος έχει διαφύγει με το όχημά του, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η αιτία του καβγά ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Νεότερες πληροφορίες του patratora.gr, αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν όταν ένας νεαρός μπήκε στο ξενοδοχείο και ζήτησε "εξηγήσεις" από τον μάγειρα για μία νεαρή εργαζόμενη του ξενοδοχείου. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Στην αρχή λογόφεραν, όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο μάγειρας άρπαξε έναν μπαλτά με τον οποίον κόβει κρέας και χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι και το χέρι. Ο δράστης εξαφανίσθηκε τρέχοντας.

Σε απόγνωση βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μιας και το  επεισόδιο έγινε μέσα στον χώρο της επιχείρησης του και μάλιστα μπροστά σε πελάτες.