X

Αποκαλύπτεται η ταυτότητα του ακέφαλου πτώματος στον Φλοίσβο

Τι δείχνουν τα στοιχεία απο την εξέταση των δειγμάτων DNA που ελήφθησαν απο την σορό, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Ant1news

Ταυτοποιήθηκε, με τη μέθοδο ανάλυσης DNA, η σορός που ανασύρθηκε την 1η Οκτωβρίου 2018 από την θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο ααστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν Έλληνα, ηλικίας 49ετών.

Για τον 49χρονο είχε εκδοθεί Silver Alert, καθώς είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Αιγάλεω, όπου έμενε με την μητέρα του και την αδελφή του.

Ο άνδρας, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με την μητέρα του, η οποία έδωσε δείγμα DNA για να γίνει η αντιπαραβολή με το γενετικό υλικό της σορού.

 

Το πτώμα είχε εντοπιοστεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, από στελέχη του Λιμενικού. Η σορός ήταν ακρωτηριασμένη, καθώς δεν είχε κεφάλι, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άκρα.

Ανασύρθηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς βρισκόταν σε δύσβατο σημείο μεταξύ θάλασσας και βραχώδους περιοχής, ενώ πραγματοποιήθηκαν και υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.

Εν τω μεταξύ, προβληματισμό στις Αρχές προκάλεσε η εύρεση δεύτερου πτώματος, το απόγευμα της Τρίτης, σε μικρή απόσταση απο το σημείο, όπου εντοπίστηκε το ακέφαλο πτώμα, οκτώ ημέρες νωρίτερα.